København - Betty Nansen Teatret Århus - Øst for Paradis Odense - Café Biografen Aalborg - Biffen Art Cinema
BIOGRAFER
World Cinema DK viser film i disse byer. Klik på en by og læs mere.
 
SE VORES TRAILER
Trailer
 
 
Film og undervisningsmateriale
Vollsmose inside out / C:NTACT

Lån DVD ved henvendelse til C:NTACT på ilan@bettynansen.dk

Dokumentar, Danmark, 2008, 78 min.
Instruktion: Mohammed Yassine/Inaam Abou-Khadra/Natasha Sheffmann/Ahmad Besem Al-Debis/Amneh Abou-Khadra/Tharani Thiyagarajah/Shihab Al-Shamari

Bydelen Vollsmose i Odense bliver af nogen betragtet som en ghetto, men er den det? Der bor 10.000 mennesker med 80 forskellige nationaliteter. 7 teenagere med forskellig tilknytning til området har lavet hver deres korte, personlige dokumentarfilm om deres eget liv. Tilsammen er de kapitler i dokumentarfilmen Vollsmose inside out, hvor de tegner et tankevækkende billede af hele bydelen. Filmen er blevet til under vejledning af filminstruktøren Suvi Helminen.

Mandag d. 25. august indbyder World Cinema DK til Danmarkspremiere for skoler på Vollsmose inside out, produceret af C:NTACT og Odense Filmværksted. Tag med ind i en farverig og sammenflettet virkelighed i og omkring Vollsmose set med de 7 unge instruktørers blik.

De 7 film:
5240 Venskab af Mohammed Yassine
Muddi trækker vejret godt i Vollsmose. Venskab og sammenhold betyder alt. Venner er mindst lige så vigtige som familien.

Journalist i år 2016 af Inaam Abou-Khadra
Inaam er ungdomsjournalist på Fyns Stiftstidende. Inaam føler sig ikke som dansker, men mener at hun bidrager til samfundet lige som alle andre.

Forestillinger af Natasha Sheffmann
Natashas mor er iraner og hendes far er dansker. Hun bor i et pænt villakvarter tæt på Vollsmose og har delte følelser i forhold til stedet.

Håbet for i morgen af Ahmad Besem Al-Debis
Ahmad har lavet en film om Mohamad Chini, som han ser meget op til. Han lever på mange måder sådan, som Ahmad godt kunne tænke sig i fremtiden.

Tørklæde og T-shirt af Amneh Abou-Khadra
Amneh har altid elsket at spille fodbold. Så snart hun ser en bold, må hun hen og sparke til den!

Splittelse af Tharani Thiyagarajah
Tharani har følt sig splittet mellem to kulturer, og det gør det ikke nemmere når omverdenen har tendens til at gruppere sig.

Shibo 350° af Shihab Al-Shamari
En poetisk bevidsthedsrejse ind i Shibos hovede gennem tiden i Irak og i Vollsmose.

 
Et samarbejde mellem   
www.bettynansen.dk www.salaam.dk www.ofilm.dk